Καλή εικόνα παρά την ήττα για τον Παναθηναϊκό (video)

Μπορεί να γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Γαλατά, η εικόνα του Παναθηναϊκού όμως ήταν καλή σε αρκετά μεγάλα διαστήματα.
Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε επέλεξε το 4-3-3, με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Ινσούα, στην 4άδα της άμυνας, η 3αδα μπροστά τους, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαχίντ και οι 3αδα μπροστά Κολοβός, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Δυσκολεύτηκε στην κυκλοφορία της μπάλας

Οι πράσινοι στα πρώτα λεπτά έδειξαν διάθεση και
όρεξη, πίεσαν και πήραν τον έλεγχο του κέντρου. Από την άλλη η Γαλατά φάνηκε να μην περίμενε τόσο ορεξάτο τον Παναθηναϊκό, αλλά όταν η μπάλα πέρασε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης των Τούρκων η εικόνα του ματς άλλαξε. Ο Τζίμι Ντουρμάζ, ήταν ο καλύτερος και πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας του Τερίμ και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ελληνική ομάδας. Από δικές του προσπάθειες ήρθε αρχικά η πρώτη ευκαιρία με τον Μπουγιούκ, όταν την δύσκολη κεφαλιά του έβγαλε σε κόρνερ ο Διούδης. Από τα πόδια του Ντουρμάζ ήρθε η ασίστ στο 40’ από το κόρερ στον Μπουγιούκ που αυτή τη φορά νίκησε τον Έλληνα τερματοφύλακας.
Λίγο πριν το τέλος του 1ου μέρους από φάουλ του Ντουρμάζ από πλάγια θέση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Διούδη μένοντας έτσι το 1-0, μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Η έξοδος του Ντουράμαζ "έκοψε" την Γαλατά

Στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα του λεπτά η Γαλατά είδε τον καλύτερο του πρώτου μέρους να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ντουρμάζ βγήκε από το παιχνίδι και μαζί του βγήκε η πίεση της Γαλατά.
Αυτό έδωσε τη δυντότητα στους πράσινους να πάρουν μέτρα και να φανούν πιο απειλητικοί με κύριο εκφραστή τον Δημήτρη Κολοβό. Ο Έλληνας μέσος έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει την ηγέτη του νέου Παναθηναϊκού. Η πίεση του Κολοβού έφερε ένα κλέψιμο, ο μέσος του Παναθηναϊκού πάσαρε στον Μακέντα που από καλή θέση έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ της Γαλατά να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
Αν και οι πράσινοι πίεζαν και είχαν τις στιγμές τους, η Γαλατά ήταν αυτή που στο ένα λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού κατάφερε να σκοράρει με τον Γκονγκ στο 61ο λεπτό.
Οι πολλές αλλαγές μπέρδεψαν το παιχνίδι και όπως ήταν λογικό, έγινε λίγο πιο άναρχο.
Ο Παναθηναϊκός είχε μία τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 66’ με τον Μακέντα να κάνει καταπληκτική προσπάθεια αλλά το πλασέ του σταμάτησε στα πόδια του τερματοφύλακα της Γαλατά.
Στο 84 ο Βέργος επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση χωρίς αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσε να πασάρει στον Καμπετσή που ήταν εντελώς μόνος του.
Χωρίς κάτι ιδιαίτερο η Γαλατά από το γκολ της και μετά και στο 90’ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο γκολ της μείωσης του σκορ με τον Κόναν, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Βέργου.

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να πει κανείς πως η εικόνα του ήταν καλή και πως θα μπορεί να περιμένει ακόμη περισσότερα πράγματα όταν θα δέσουν και οι νέοι παίκτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα