"Γκέλα" με το καλημέρα η PSV

H PSV δεν έμαθε από το πάθημα του Άγιαξ λίγες ώρες νωρίτερα και έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Τβέντε.

Η Τβέντε στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ολλανδικού ποδοσφαίρου, έβαλε δύσκολα στην PSV από το ξεκίνημα. Μόλις στο 8' κι ενώ νωρίτερα έχασε ευκαιρία με την κεφαλιά του Αϊτόρ, άνοιξε το σκορ με την εξαιρετική
προσπάθεια του Νακαμούρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανούσια κατοχή, παίζοντας κυρίως από τα δεξιά και απειλώντας μόνο με τον Μπεργκβάιν. Είχαν ένα καλό πεντάλεπτο με τρεις φάσεις, από το 29' ως το 34', αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την ένταση, αλλά οι γηπεδούχοι κρατούσαν αμυντικά με σχετική ευκολία. Το τελικό 1-1 ήρθε στο 65' με κεφαλιά του Ντάμφρις. Η διπλή αλλαγή του Φαν Μπόμελ, με Ιχατάρεν-Γκάκπο, βελτίωσε τα πράγματα για την ομάδα του, αλλά δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ.

ΤΒΕΝΤΕ: Ντρόμελ, Φέρχεγκ, Σενκ, Μπίζεν, Σελάχι(65' Αμπουρζανία), Ρομεράτο(81' Πλεγκουσουέλο), Εσπινόζα, Αϊτόρ, Μάτος, Νακαμούρα(70' Ζεκνινί), Βούκιτς.

PSV: Ζουτ, Σάντιλεκ, Ντάμφρις, Σέινσμπουρι, Φιρχέφερ, Γκουτιέρες(85' Μποσκαλί), Ροζάριο, Μπεργκβάιν, Μπρούμα(61' Γκάκπο), Περέιρο(61' Ιχατάρεν), Μάλεν.
Keywords
Τυχαία Θέματα