Κολόμπους-Φιλαδέλφεια 2-1: Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες (vid)

Κολόμπους-Φιλαδέλφεια 2-1: Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες (vid)gliorisΔευ, 11/02/2020 - 00:35

Η Φιλαδέλφεια αναζητούσε τη νίκη για να σφραγίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, ωστόσο ήταν το Κολόμπους εκείνο που απείλησε πρώτο με τον Ζάρντες να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 6ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι του Μπεζό στο 3ο λεπτό και παρά το γεγονός ότι έδειχναν περισσότερο απειλητικοί ήταν ο Αρτούρ εκείνος που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 37ο λεπτό.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Φιλαδέλφεια

ήταν κυρίαρχη, φτάνοντας στην ισοφάριση με εκτέλεση πέναλτι από τον Μοντέιρο στο 56ο λεπτό. 

Ωστόσο η Φιλαδέλφεια δε συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς καθώς το Κολόμπους παρέλαβε την κατοχή, κατέβασε το ρυθμό κι εκμεταλλεύθηκε το λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο 84ο λεπτό για να πάρει προβάδισμα με τον Κρίστιαν Νέμεθ. 

Το πρώτο τέρμα του Ούγγρου φέτος ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Κολόμπους Ελόι Ρουμ ήταν εκείνος που με τις επεμβάσεις του κράτησε τη νίη για την ομάδα του. 

ΑΜΕΡΙΚΗ - Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο - Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΜΕΡΙΚΗ Colombus Crew - Philadelphia Union (HLS) The EXPERTS Submitted by ntzouani on Δευ, 11/02/2020 - 00:56 https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/COLUMPUS_CREW-PHILADELPHIA_UNI… ΑΜΕΡΙΚΗ - Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο - Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο Off Off Off ΑΜΕΡΙΚΗ Colombus Crew - Philadelphia Union (HLS) ntzouani On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Το Κολόμπους επικράτησε με σκορ 2-1 της πρωτοπόρου Φιλαδέλφεια, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ελόι Ρουμ να κάνει σπουδαία εμφάνιση και να κρατά τη νίκη για την ομάδα του. Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 00:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα