La Liga : Τα στιγμιότυπα της 8ης αγωνιστικής (HL)

La Liga : Τα στιγμιότυπα της 8ης αγωνιστικής (HL)antaloΔευ, 11/02/2020 - 00:20

Θέλτα – Ρεάλ Σοσιεδαδ 1-4

Το χορό των γκολ για τους Βάσκους άνοιξε ο Νταβίντ Σίλβα στο 24’. Δέκα λεπτά πιο μετά ο Οϊαρθάμπαλ έκανε το 0-2 και ο Γουίλιαν Χοσέ με δύο άλλα τέρματα στο 54’ και το 81’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του Σαν Σεμπαστιάν κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει ενδιάμεσα με εκτέλεση πέναλτι του Άσπας.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα 4-1

Με το πρώτο του φετινό γκολ

με τη «βασίλισσα» πέτυχε ο Βέλγος Αζάρ στο 40’. Με άλλα δύο γκολ του Μπενζεμά στο τέλος του κάθε ημιχρόνου κι ένα του Ουρουγουανού Βαλβέρδε η Ρεάλ πέτυχε μια επιβλητική νίκη απέναντι στην Ουέσκα η οποία «υπενθύμισε» τις ανασταλτικές ατέλειες των Μαδριλένων με το γκολ του Νταβίντ Φερέϊρο στο 74’

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

Δυό γκολ του Ζοάο Φέλιξ, στο 43’ με πέναλτι και το 69’, κι ένα του Τορέϊρα στο 88’ η Ατλέτικο πέρασε νικηφόρα από την Παμπλόνα απέναντι στην Οσασούνα η οποία μείωσε στο 80’ με τον Κροάτη Μπούντιμιρ.

Εϊμπάρ – Κάντιθ   0-2

Η άλλη ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών στην Ισπανιά, η Κάντιθ έμεινε σε τροχιά κορυφής χάρις σε δύο γκολ  μέσα σε ένα τρίλεπτο στο Εϊμπάρ. Σκόρερς ήταν ο Άλβαρο Νεγκρέδο στο 36’ και ο Σάλβι στο 39’

Γρανάδα – Λεβάντε 1-1

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ προηγήθηκε με γκολ του Μάτσις Μαρκάνο στο 8’ όμως λίγο μετά αποβλήθηκε ο Γάλλος Γκοναλόν. Με παίκτη παραπάνω η Λεβάντε κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Πορτογάλου Ρούμπεν Βέζο.

Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-1

Η Μπαρτσελόνα «άφησε» πόντους και στο Αλαβές όπου βρέθηκε πίσω σκορ από το γκολ του Λουίς Ρόχα στο 31’.
Ο Γάλλος Γκριεζμάν διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 63’.

Ρεάλ Μπέτις – Έλτσε  3-1

 

Ένα γρήγορο γκολ του Σανάμπρια στο 7ο λεπτό κι άλλα δύο του Τέγιο στο 26’ και 56ο λεπτό ήταν αρκετά για να πάρει τη νίκη η Μπέτις.  Η Έλτσε μείωσε στο 60΄με τον Χοσάν Φερνάντες.

Ατλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη  2-1

Η ομάδας της Ανδαλουσίας προηγήθηκε με γκολ του Μαροκινού Εν Νεσιρί μόλις στο 9’ όμως οι Βάσκοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την κατάσταση με γκολ του Μουνιάϊν στο 76ο και του Σάνσετ στο 86ο λεπτό!

Βαλένθια – Χετάφε  1-1

Τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τις «νυχτερίδες» παρότι η Βαλένθια προηγήθηκε με γκολ του Άγγλου Μούσα στο 22’. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Χερνάντες χάρισε το πόντο στη Χετάφε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ

** Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Βιγιαρέαλ – Βαγιαδολίδ το βράδυ της Δευτέρας.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off antalo Off Off ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε το Βίγκο τη Θέλτα με 4-1. Με το ίδιο σκορ νίκησε η Ρεάλ την Ουέσκα. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής στην Ισπανική La Liga.
Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 00:20 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα