Κοκόσκοφ: «Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο άλλαξαν την εικόνα του ματς»

Κοκόσκοφ: «Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο άλλαξαν την εικόνα του ματς»basket1thanosΠαρ, 10/30/2020 - 16:27

Η Φενέρμπαχτσε (ρεκόρ 3-3) επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες στην Euroleague. Το έκανε μάλιστα με εμφατικό τρόπο στο Ισραήλ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (75-65).

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν θα μπορούσε να μην μείνει ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την απόδοση που έπιασε η ομάδα του και στις δηλώσεις του "έπλεξε το εγκώμιο" των παικτών του πάγκου.

Αναλυτικά

όσα είπε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ:

«Όπως είχαμε σημειώσει πριν το τζάμπολ, ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα της Μακάμπι, οπότε ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πιστεύω ότι συνολικά, το πλάνο μας, ήταν καλό. Μείναμε συγκεντρωμένοι σε αυτό, αλλά πέρα από το πλάνο, έχει να κάνει και με την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες μας, ειδικά αυτοί που ήλθαν από τον πάγκο. Αυτοί άλλαξαν το παιχνίδι. Είχαμε κάποιες καλές αμυντικές προσπάθειες και μετά, η ενέργεια και το μομέντουμ ήταν μαζί μας. Αυτό, ήταν το κρίσιμο κομμάτι του αγώνα».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε μεγάλο "διπλό" στο Ισραήλ σε βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ (75-65) και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ στάθηκε στην συνεισφορά των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο και άλλαξαν το μομέντουμ της αναμέτρησης. Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 16:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα