Γκαρσιά: Διέξοδος το ποδόσφαιρο

Γκαρσιά: Διέξοδος το ποδόσφαιροiprintezΠαρ, 10/30/2020 - 15:33

Ο τεχνικός της Λιόν Ρουντί Γκαρσιά για το ντέρμπι με τη Λιλ την Κυριακή (22.00 Νovasports) και για την καραντίνα στη Γαλλία.

"Eίναι πραγματικά καλό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να δίνει χαρά στον κόσμο και θα του επιτρέπει να σκεφτεί και κάτι άλλο, διαφορετικό, να αλλάξει λίγο ιδέες" είπε ο τεχνικός της Λιόν Ρουντί Γκαρσιά

για την απόφαση του Προέδου της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν να εξαιρέσει τις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές λίγκες της χώρας από την καραντίνα.

Ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Ευρωπαία Λιλ εκτός έδρας (22.00 Νovasports) ο Γκαρσιά επανέλαβε πόσο λείπει από τη Λιόν η Ευρώπη, τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε καλό σερί μετά τις νίκες με Στρασμπούρ και Μονακό και ότι θέλει να συνεχίσει με τρίποντα και κατέληξε ότι ο Ντεπάι μετά τον τραυματισμό του είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΓΑΛΛΙΑ Ο τεχνικός της Λιόν Ρουντί Γκαρσιά για το ντέρμπι με τη Λιλ την Κυριακή (22.00 Νovasports) και για την καραντίνα στη Γαλλία. Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 15:33 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα