Ο Ninja γίνεται ο πρώτος επαγγελματίας streamer σε εξώφυλλο του ESPN Magazine

Ο πρώτος επαγγελματίας gamer στην 20ετή πορεία του περιοδικού!

Ο Tyler "Ninja" Blevins πρόσφατα κατάφερε κάτι σημαντικό αφού ανακοινώθηκε ως ο πρώτος επαγγελματίας gamer που θα γίνει εξώφυλλο του ESPN Magazine.

O Ninja αποκάλυψε στο Twitter το εξώφυλλο λέγοντας "[είμαι] τόσο ενθουσιασμένος που θα γίνω ο πρώτος επαγγελματίας gamer στο [εξώφυλλο

του] @espn The Magazine και θα γίνει ρεπορτάζ στο Sports Center αύριο στις 7 AM EST."

Νωρίτερα φέτος, ο Ninja έσπασε το ρεκόρ του Twitch με 628.000 viewers όταν έπαιξε Fortnite με τον Drake, τον Travis Scott και τον Juju Smith-Schuster (επαγγελματίας παίκτης αμερικανικού football).

Νωρίτερα τον Αύγουστο έγινε ο πρώτος streamer με 10 εκατομμύρια followers, ενώ πλέον κοντεύει τα 12.


Το ESPN The Magazine κυκλοφορεί από τις 11 Μαρτίου 1998 και κυκλοφορεί κάθε δύο εβδομάδες, που στα αγγλικά ορίζεται ως "ένα fortnight", δηλαδή fourteen nights! Θεωρείται ένα από τα ιστορικότερα και σημαντικότερα αθλητικά περιοδικά του κόσμου.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceTo Fortnite χρησιμοποιείται πλέον ως δικαιολογία στα διαζύγιαTo Fortnite έχει πλέον τη δική του MonopolyPAX West 2018: Νέο event με όνομα "High Stakes" έρχεται στο Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα