«Κόκκινη» κορυφή μέσω… γκάφας στο Σέφιλντ

Η Λίβερπουλ ήταν εμφανώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και φλύαρη, ως ένα μεγάλο βαθμό, στο Σέφιλντ και χρειάστηκε μια χοντρή γκάφα του φερέλπιδος κατά τα άλλα γκολκίπερ Ντιν Χέντερσον για να ανασάνει!

Ήταν μια ακόμα φάση γεμάτη παίκτες των δύο ομάδων μέσα στη μεγάλη περιοχή της Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ, στο 70ο λεπτό όταν μπάλα κύλησε από απόκρουση στο ημικύκλιο απ’ όπου ο Βαϊνάλντουμ σούταρε όχι καλά, όχι γεμάτα, ούτε τόσο δυνατά.. Όμως ο βασικός με την εθνική U21 ομάδα της
Αγγλίας, τερματοφύλακας των «λεπίδων» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα η οποία τρύπωσε μέσα από τα χέρια του και τα πόδια του για να καταλήξει στα δίχτυα!

Ως τότε, λίγα πράγματα από τα μεγάλα αστέρια των πρωταθλητών Ευρώπης. Κατόπιν ο Σαλάχ, ο Μανέ και ο Φιρμίνο είχαν ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη με ένα δεύτερο τέρμα ενώ ο Κλαρκ στο 84’ έχασε από κοντά την ευκαιρία να γίνει το πρόσωπο της ημέρας, ισοφαρίζοντας, στην πρώτη του εμφάνιση στην Premier League!

Το 0-1 έμεινε ως το αποτέλεσμα της 16ης συνεχόμενης νίκης της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, η 7η συνεχόμενη από το ξεκίνημα της σεζόν με την οποία απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής!

Το επτά στα επτά είχε κάνει και η Τσέλσι του Μουρίνιο πριν από 13 χρόνια… Τώρα απλά η Λίβερπουλ καλείται να διαχειριστεί το αβαντάζ που απέκτησε τόσο νωρίς από τους διώκτες της..
Keywords
Τυχαία Θέματα