Κοιτάζει ψηλά για νέο προπονητή η Ίντερ

Η διοίκηση της Ίντερ φέρεται να έχει θέσει ως πρώτους στόχους για τον πάγκο της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Αντόνιο Κόντε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο αθλητικός διευθυντής των “νερατζούρι”, Μπέπε Μαρότα θα έχει τις προσεχείς ημέρες επαφές με τους δυο Ιταλούς τεχνικούς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους.

Η εφημερίδα “Tuttosport” αναφέρει πως πρώτο φαβορί είναι ο Αντόνιο Κόντε, για τον οποίο όμως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Ρόμα. Η
περίπτωση του Αλέγκρι φέρεται να είναι πιο δύσκολη για την ομάδα του Μιλάνου, καθώς ο Ιταλός τεχνικός δε φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από τη Γιουβέντους. Η περίπτωσή του θα απασχολήσει την Ίντερ, μόνο αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το Τορίνο.

Ο Αλέγκρι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους φέρεται να ετοιμάζει τον Ζινεντίν Ζιντάν για αντικαταστάτη του Αλέγκρι, μετά από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα