Ενισχύεται κι άλλο το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα, αποκάλυψε ότι η ελπίζει η ομάδα του να ενισχυθεί σε τρεις ή τέσσερις θέσεις το καλοκαίρι.Οι πρωταθλητές της Premier League βρίσκονται στη διεκδίκηση τεσσάρων τροπαίων και ο Καταλανός τεχνικός έχει συχνά επισημάνει ότι είναι ικανοποιημένος με τις επιλογές της ομάδας.

Αλλά την Παρασκευή είπε
στους δημοσιογράφους: «Ξέρετε ότι πρόκειται να προσπαθήσουμε για την απόκτηση ενός μέσου και ενίσχυση σε άλλες θέσεις που σκεφτόμαστε».Ο 48χρονος τεχνικός είπε επίσης ότι η ομάδα του θα ψάξει λύση στην αριστερή πλευρά.

«ΠΟΝΕΜΕΝΗ» ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΕΝΤΙ
Ο Μεντί έχει υποστεί δύο σοβαρούς τραυματισμούς, μετά την ένταξη του στην ομάδα από την Μονακό, αναγκάζοντας τον Γκουαρντιόλα να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Φαμπιάν Ντελφ, τον Αλεξάντερ Ζιντσένκο ή τον Αιμερίκ Λαπόρτ ψς επιλογές σε αυτή την θέση.
Ο 24χρονος Γάλλος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και επέστρεψε μετά από δύο και πλέον μήνες για να αντιμετωπίσει την Μπάρτον στο Κύπελλο Carabao στις 23 Ιανουαρίου, αλλά έκτοτε δεν έπαιξε ξανά.Έχει ξεκινήσει μόνο σε 16 παιχνίδια της Premier League για την Σίτι, μετά τον ερχομό του στην Αγγλία το 2017.
Ο Γκουαρντιόλα είπε: «Αν συμβεί δύο φορές, μπορεί να συμβεί και τρίτη, σίγουρα ελπίζουμε πως όχι, θα δουλέψουμε γι΄αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα μπορέσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε λίγα παιχνίδια.Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά σκεφτόμαστε την πιθανότητα να βρούμε κάποιον σε αυτή τη θέση».

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΚΟΥΝΤΟΓΑΝ
«Υπάρχουν τρεις ή τέσσερις θέσεις που πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε και μερικές ιδέες που έχουμε»Ο Γκουαρντιόλα έχει επίσης αποκαλύψει ότι ο σύλλογος προσπαθεί να εξασφαλίσει τις μακροπρόθεσμες υπηρεσίες του Γκουντογάν.

Ο Γερμανός, του οποίου η ισχύουσα συμφωνία εκπνέει το 2020, έχει ξεκινήσει σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.«Εάν ήταν 100 τοις εκατό σίγουρος, τότε θα είχε γίνει η συμφωνία, οπότε βρισκόμαστε ακόμη σε διαπραγματεύσεις», πρόσθεσε ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου.
«"Είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης, ξέρει τι θέλουμε, ξέρει τι σκέφτομαι γι 'αυτόν, αλλά η τελευταία απόφαση δεν είναι στα χέρια μας».Προσπαθούμε να μιλήσουμε μαζί του, θέλουμε να παρατείνει το συμβόλαιο του ακόμη και τώρα, αλλά αν δεν το θέλει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα