Κιλπάτρικ: "Ήρθα για τίτλους - Με έπεισε ο Πιτίνο" (video)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Σον Κιλπάτρικ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δήλωσε έτοιμος για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στο Τριφύλλι και τη Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
του Σον Κιλπάτρικ:

Για την απόφαση να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την Ευρώπη:

Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, με απίστευτη βάση οπαδών. Είναι κάτι που δεν βλέπεις συχνά στη ζωή σου και είναι κάτι που ήθελα να ζήσω. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό τον κόσμο, να βιώσω αυτή την ατμόσφαιρα και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου".

Για το ρόλο που έπαιξε ο Ρικ Πιτίνο στην απόφαση του:

" Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Όταν μιλήσαμε, πήρα άμεσα την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μόλις με πήρε και μου μίλησε για το πρότζεκτ, του είπα αμέσως ότι θα έρθω. Μάζεψα αρκετές πληροφορίες και όλοι μου είπαν ότι θα μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί ο κόουτς Πιτίνο. Όντως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου".

Για το αν έχει παρακολουθήσει παιχνίδια της Euroleague:

" Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια, καθώς ερχόμουν στην Ελλάδα. Αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι στην Ευρώπη παίζετε με μεγάλο χαρακτήρα και ομαδικά. Αυτό δείχνει ότι έχει αξία το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πιστεύω ότι θα με βοηθήσω στην εξέλιξη μου".

Για το αν έχει αγωνιστικά στοιχεία, τα οποία ταιριάζουν στη Euroleague:

"Θα έλεγα ότι το αγωνιστικό μου προφίλ είναι λίγο διαφορετικό. Όμως μπορώ να πασάρω, να σουτάρω και να σκοράρω. Αυτά τα στοιχεία μου, νομίζω ότι θα ταιριάξουν στη Euroleague και το ευρωπαϊκό μπάσκετ".

Για τις προσδοκίες που έχει:

"Δεν θέλω να μιλήσω για προσδοκίες. Θέλω να παίξω. Όταν βάζεις προσδοκίες, τότε πιστεύω ότι περιορίζεις τον εαυτό σου. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος και ο στόχος μου είναι να παίξω το γρηγορότερο δυνατό, μπροστά σε αυτό το απίστευτο κοινό του Παναθηναϊκού".

Για τους στόχους του:

" Θέλω να κατακτήσω τίτλους , όμως χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσουμε εκεί. Θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου, ώστε στο τέλος να πάνε όλα καλά".

Για την αγωνιστική του κατάσταση:

"Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Ξέρω ότι χρειάζομαι λίγο ρυθμό, τον οποίο θα αποκτήσω μέσα από τα παιχνίδια, όμως όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις και θέλω να σιγουρευτώ ότι όλα θα πάνε καλά με τη νέα μου ομάδα".

Για το αν θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τη Ζάλγκιρις:

"Το ελπίζω να αγωνιστώ. Ήθελα να παίξω και στο αποψινό ματς με τη Μπαρτσελόνα (γελάει)".
Keywords
Τυχαία Θέματα