Κηφισιά: “Πρώτη” για τον Κλωναρίδη (photos)

Με νέο πρόσωπο τον Βίκτωρα Κλωναρίδη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κηφισιάς για το απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (21/12, 20:00).

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Κηφισιάς, ωστόσο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με το νεοφώτιστο σύλλογο μόλις “μπει” το 2024.

Το

προηγούμενο διάστημα, ο Κλωναρίδης αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Ουμρανίγεσπορ, με την οποία είχε 12 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ) σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τις 100 συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Το ξεκίνημα του είχε γίνει στην δεύτερη κατηγορία με τα χρώματα του Άρη, στην αναμέτρηση Άρης – Σπάρτη 2-1 στις 11 Ιουνίου 2017. Την επόμενη σεζόν υπερασπίστηκε την εστία των Κίτρινων 12 φορές, πάλι για τη δεύτερη κατηγορία και το 2018-19 έκανε την πρώτη του συμμετοχή στη Super League, στις 15 Δεκεμβρίου 2018 και την αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός 1-2. Συνολικά έχει 10 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία, 88 στην δεύτερη και 2 ματς σε αγώνες διαβάθμισης για την άνοδο στην Super League ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα