Premier Padel Tour: Το ιστορικό καλεντάρι του 2024

Ιστορικές στιγμές πρόκειται να ζήσει το άθλημα του Padel από τη νέα σεζόν καθώς οι δύο μεγάλοι οργανισμοί, το Premier Padel Tour θα συγχωνευτεί με το World Padel Tour και θα δημιουργηθεί μια ενιαία επαγγελματική ένωση με την ονομασία “Premier Padel Tour”.

Θα υπάρχει ένα επαγγελματικό σιρκουί που θα είναι υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Padel (FIP), στα πρότυπα του τένις με τις ATP/WTA και την ITF.

Το

νεοσύστατο tour, ανακοίνωσε το καλεντάρι για το 2024 το οποίο περιλαμβάνει 25 τουρνουά σε 18 διαφορετικές χώρες. Η σεζόν θα ολοκληρωθεί με το Premier Padel Tour Finals στη Βαρκελώνη (18-22/12/24).

Η σεζόν θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου με το Riyadh P1, που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της σεζόν του Riyadh της Σαουδικής Αραβίας, και θα ακολουθήσει αμέσως το πρώτο μεγάλο τουρνουά, το Qatar Major (3-8 Μαρτίου) στη Ντόχα.

17 με 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Italy Major στη Ρώμη, στις αρχές Φεβρουαρίου το Paris Major στο Roland Garros και τέλος Νοεμβρίου το Mexico Major, πριν τους τελικούς στη Βαρκελώνη με τα 8 καλύτερα ζευγάρια της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα