Κεμζούρα: "Πλέον παλεύουμε για τις ζωές μας"!

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα μιλώντας στα κανάλια Novasports και τον Τάσο Μπαϊρακτάρη έκανε λόγο για "τελικούς" που έρχονται για τον Ολυμπιακό και για "μάχη ζωής" στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός προπονητής στα κανάλια Novasports:

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:


" Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απέναντι στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ και αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα που υπήρξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τα τέσσερα φάουλ των Σπανούλη και Γουέμπερ επιβάρυναν την κατάσταση και μεγάλωσε το πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα, ενώ κάποιοι άλλοι παίκτες που έπρεπε να πιέσουν περισσότερο, δεν το έκαναν. Όλα αυτά οδήγησαν στην ήττα".

Για τη δύσκολη συνέχεια στη Euroleague:

"Θα παλέψουμε για τις ζωές μας, γιατί πλέον κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Όμως κάθε παιχνίδι είναι ένας διαφορετικό ματς, σαν να έχει μια ξεχωριστή ζωή. Γνωρίζουμε το σερί ηττών που έχουμε το τελευταίο διάστημα, όμως πρέπει να αντιδράσουσε και μέσα από την προπόνηση να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Όμως πρέπει να κρατήσουμε και κάποια καλά που υπήρχαν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, όπως η επίθεση μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχει χρόνος. Το γνωρίζουμε και πρέπει να διορθώσουμε άμεσα όσα δεν είναι καλά στο παιχνίδι μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα