Η Μπάγερν έκανε την δουλειά της

Το παιχνίδι στο Μαυροβούνιο έμοιαζε με παιχνίδι... παγίδα για την Μπάγερν, όμως, οι Βαυαροί αν και είχαν δυσκολίες τελικά επικράτησαν της Μπουντούτσνοστ με 89-75 και έμειναν ζωντανοί στο κηνύγι της πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι είχαν καλά διαστήματα αλλά όχι... διάρκεια.

Μέχρι και τα μέσα της δεύτερης περιόδου οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν απόλυτα την κατάσταση και ήταν μόνιμα μπροστά στο σκορ. Ο Γιόβιτς και γενικότερα η καλή περιφερειακή άμυνα των Γερμανών τους βοηθούσε να βρίσκουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και να κάθονται στην θέση του οδηγού.

Όλα αυτά μέχρι
τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου. Η είσοδος του Γκόρντιτς στο παιχνίδι σε συνδιασμό με την εξαιρετική εμφάνιση (γενικά) του Τζάκσον έδωσαν τη δυνατότητα στη Μπουντούτσνοστ να ισορροπήσει την κατάσταση και να περάσει μπροστά με 38-36, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά 44-41.

Η Μπάγερν ανταποκρίθηκε άμεσα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Λούτσιτς έγινε πλέον αιχμή του δόρατος για τους Γερμανούς, ενώ ανέβασε την απόδοσή του και ο Ουίλιαμς. Οι Μαυροβούνιοι συνέχισαν να κάνουν φθηνά λάθη στην περίμετρο και οι Γερμανοί να τα εκμεταλλεύονται.

Μπουντούτσνοστ (Ρέπεσα): Τζάκσον 19(5), Κόουλ 12(2), Σέχοβιτς, Ε. Κλαρκ 6, Μπάροβιτς 10, Κ. Κλαρκ 2, Γκόρντιτς 10(1), Μπιτάτζε 2, Πόποβιτς 2, Μπελ 6(2), Νίκολιτς 4, Ουίλιαμς 2.

Μπάγερν (Ράντοντσιτς): Ντάγκουμπιτς 13(3), Χομπς 3(1), Κινγκ, Κόπονεν 11(3), Ραντόσεβιτς 6, Λούτσιτς 18(1), Λο 4, Τζέντοβιτς 3(1), Αμαϊζε, Γιόβιτς 6, Μπαρτέλ 16(2), Ουίλιαμς 9.


Keywords
Τυχαία Θέματα