Κεμζούρα: ‘Όταν δεν βάζεις τα σουτ, ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα στάθηκε στα πολλά λάθη του Ολυμπιακού αλλά και στη δυσκολία της ομάδας του να σκοράρει στο «Σινάν Ερντέμ».

Οι δηλώσεις του βοηθού του Ντέιβιντ Μπλατ:

Συνολικά για το παιχνίδι:
«Αμυντικά θα έλεγα ότι οι 75 πόντοι που δεχτήκαμε είναι καλή συγκομιδή, αν σκεφτούμε πόσους πετυχαίνει ανά παιχνίδι η αντίπαλος μας. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα 15 λάθη είναι πολλά. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 10. Στο δεύτερο
ημίχρονο κέρδισαν τις διεκδικούμενες μπάλες. Δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν βάλαμε τα σουτ. Όταν δεν βάζεις αυτά τα σουτ, ο αντίπαλος θα το εκμεταλλευτεί και θα σκοράρει. Σε κάποιες περιπτώσεις φτιάξαμε τις προϋποθέσεις, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις και σε αυτές τις περιπτώσεις ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει».

Για το τι συμβαίνει στην επίθεση του Ολυμπιακού:
«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην επίθεση. Αν ξέραμε τι φταίει, θα το διορθώναμε. Ψάχνουμε την πεντάδες, τα σουτ που παίρνουμε, προσπαθούμε να επιταχύνουμε το παιχνίδι μας. Συνολικά δεν ήμαστε κακοί, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Είναι και θέμα αυτοσυγκέντρωσης όταν μπαίνει και η κούραση στην εξίσωση, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει το μπάσκετ που είχε εξαγγείλει ο Μπλατ ότι θα έπαιζε τον Φεβρουάριο:
«Γενικά η ζωή δεν είναι εύκολη, αν ήταν θα το κάναμε. Είχαμε κάνει κάποια βήματα προς τα μπροστά, τώρα έχουμε υποχωρήσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα