Κελεσίδου: "Να ανεβάσουμε σε άλλο επίπεδο τον στίβο μας"

Κελεσίδου: "Να ανεβάσουμε σε άλλο επίπεδο τον στίβο μας"gpagosΠαρ, 12/18/2020 - 02:45

Η Τασούλα Κελεσίδου αναφέρθηκε στους λόγους που έχει δηλώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Αναφέρθηκε σε κοινή προσπάθεια και με άλλους αθλητές, μίλησε για τη συνεργασία με την Πολιτεία και είπε ότι στόχος είναι η ενότητα. 

Οι δηλώσεις της είναι οι εξής: 

"Η απόφαση αυτή πάρθηκε μαζί με μια ομάδα αθλητών του στίβου και θεώρησα υποχρέωσή μου να ανταποδώσω αυτά που μου έδωσε

ο χώρος και να πάμε ένα βήμα παραπάνω τον στίβο. Σίγουρα οι λόγοι είναι και οικονομικοί που δεν πάει καλά ο στίβος τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε και τα γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα. Είναι και θέματα υποδομών και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όσα πράγματα μπορούμε.

Θεωρώ πρέπει να γίνουν κινήσεις και να βοηθήσουν όλοι για να προχωρήσει ο στίβος για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να δοθεί στήριξη στους αθλητές και τους προπονητές που περνάνε δύσκολες καταστάσεις. Με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε.

Με τη βοήθεια της Πολιτείας θα λυθούν πολλά προβλήματα. Πρέπει να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές για να μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Να στηριχθούν τα σωματεία που είναι ένας υγιής χώρος. Κάποια πρόσωπα που είναι 20-30 χρόνια στις Ομοσπονδίες δεν δίνουν χώρο στους υπόλοιπους να ασχοληθούν και να δώσουν όραμα και να προσφέρουν.

Τόσα μεγάλα ονόματα που βγήκαν δημόσια και εξέφρασαν την στήριξή τους σε εμάς μας τιμάει και ο στόχος μας είναι να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να ανεβάσουμε σε άλλο επίπεδο τον στίβο μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι να βοηθάει ο ένας τον άλλον".

Πηγή: Metropolis 95.5

Off Off Off Off ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Τασούλα Κελεσίδου Η Τασούλα Κελεσίδου αναφέρθηκε στους λόγους που είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ Article publish on Παρ, 12/18/2020 - 02:45 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα