ΟΦΗ: Μέρος του προγράμματος ο Ουές

ΟΦΗ: Μέρος του προγράμματος ο Ουές gpagosΠαρ, 12/18/2020 - 02:30

Ο Γιώργος Σίμος θα ξέρει στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από το παιχνίδι (19/12, 19:30) με τον Αρη αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Αμπντούλ Ουές

Ο 22χρονος αμυντικός στην προπόνηση της Πέμπτης έβγαλε μέρος του προγράμματος και μένει να φανεί τι θα γίνει στην προπόνηση της Παρασκευής, 18/12. 

Η

επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής: 

"Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19/12, 19:30) με τον Άρη.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Abdul Weiss και Felipe Souza.

Θεραπεία έκαναν οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Jonathan De Guzman, Adil Nabi και Vajebah Sakor.

O Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς με τον Άρη θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Παρασκευή (18/12), στις 15:00 μετά το μεσημέρι, στο Παγκρήτιο στάδιο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γιώργος Σίμος Αμπντούλ Ουές ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αρη θα κριθεί η συμμετοχή του 22χρονου παίκτη της κρητικής ομάδας Article publish on Παρ, 12/18/2020 - 02:30 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα