Χαραλαμπίδης: «Ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μας…»

Χαραλαμπίδης: «Ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μας…»tbairaktΠέμ, 12/17/2020 - 23:12

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι η νίκη κόντρα στην Άλμπα, ήρθε μετά από ίσως την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση της ομάδας φέτος.


Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports και την εκπομπή της Super

Euroleague, το μέλος του τεχνικού τιμ των πράσινων, τόνισε ότι η νίκη ήταν προαπαιτούμενο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Για την άμυνα: «Ξεκάθαρα έπρεπε να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μας σε άμυνα και επίθεση και για 40 λεπτά. Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε. Οι παίκτες ήταν συνειδητοποιημένοι ότι έπρεπε να νικήσουμε».


Για την επίθεση: «Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση κερδήθηκε από την άμυνα. Σουτάραμε με καλό ποσοστό, ελεύθερα σουτ, γυρίσαμε την μπάλα. Όλα όμως πηγάζουν από την άμυνα μας».


Για διάθεση των παικτών: «Δεν μπορούμε να το θέτουμε ως παράγοντα. Πρέπει να είναι εκεί και να υπάρχει. Είναι μια δύσκολη διαδικασία γιατί είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται. Αυτό θέλει χρόνο για να βγει η ποιότητα και να λειτουργήσουμε κάτω από ειδικές συνθήκες. Ότι χτίζουμε φάνηκε σήμερα νομίζω.  Τα παιδιά και όλοι όσοι είναι στην ομάδα είναι επαγγελματίες. Η πίεση είναι εδώ και υπάρχει και πρέπει αν ζούμε μ’ αυτή».


Για Παπαπέτρου που τα έκανε όλα: «Το τι μπορεί να κάνει είναι συγκεκριμένο και πολλές φορές όλοι πρέπει να ξεπερνούν τα όρια τους. Το ειδικό βάρος που έχουν τους κάνει να λειτουργούν παρορμητικά και να κάνουν πράγματα που δεν συνήθιζαν. Θέλουμε να τους στηρίξουμε και να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση. Η ομάδα έχει ρόλους κι όταν κάποιος το ξέρει πράττει ανάλογα.».


 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off tbairakt Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι η νίκη κόντρα στην Άλμπα, ήρθε μετά από ίσως την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση της ομάδας φέτος. Article publish on Πέμ, 12/17/2020 - 23:12 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα