Μαρκόπουλος: Υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι πιθανός νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, περίπου δύο χρόνια μετά την απομάκρυνσή του.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κοουτσάρει στη διάρκεια πέντε δεκαετιών αφού το ντεμπούτο του στην Α΄Εθνική κατηγορία χάνεται στην περίοδο 1978-79.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2010 σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο ΠΑΟΚ

ηττήθηκε με 89-82 όμως ο Σούλης Μαρκόπουλος έγραψε ιστορία, κοουτσάροντας για 489η φορά στην κατηγορία. Με εκείνη προσπέρασε τον Γιάννη Ιωαννίδη και έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια από καταβολής Α’ Εθνικής. Έμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για οχτώ συνεχόμενες σεζόν οδηγώντας την τρεις φορές στην 3η θέση (2011, 2014, 2015).

Πλέον, βρίσκεται ξανά στη λίστα με τα ονόματα για τον επόμενο προπονητή του «δικεφάλου του Βορρά», ύστερα από την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Όλα αυτά την ημέρα που Γιώργος Καραμάνος απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επιστολής που έστειλε στον ΑΣ και την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Όπως τονίζει στην συγκεκριμένη επιστολή, μετά από τα εννιά ραντεβού του με ανθρώπους του Δικεφάλου, δεν… ευαισθητοποιήθηκαν να του απαντήσουν για το αν σκοπεύουν να του δώσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ και ως εκ τούτου, αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Το θετικό είναι ότι θα μπει κατευθείαν στους ομίλους, απέφυγε τη διαδικασία των προκριματικών, όπως και οι ΑΕΚ, Περιστέρι.

The post Μαρκόπουλος: Υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα