Κελ: «Όλοι γνωρίζουν τη σημασία αυτού του παιχνιδιού»

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League (1/6, 22:00). Οι Βεστφαλοί επιστρέφουν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά το 2013, όταν είχαν τεθεί αντιμέτωποι με την Μπάγερν Μονάχου και οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-1.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γερμανικής ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ μίλησε για το πως βλέπει αυτόν τον τελικό, αλλά και για τον αντίπαλο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι

παίκτες μας έχουν παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ο τελικός του Champions League είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι σε επίπεδο συλλόγων που μπορείς να παίξεις», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να προσθέσει:

«Όλοι γνωρίζουν τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Αλλά πρέπει να είσαι και σε άλλα πράγματα προσεκτικός: να μην τρελαίνεις τον εαυτό σου, να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα και να νιώθεις καλά. Σίγουρα θα υπάρξουν δύσκολες φάσεις σε αυτό το παιχνίδι, αλλά θα υπάρξουν και καλές στιγμές στις οποίες μπορούμε να εκπλήξουμε τη Ρεάλ», επεσήμανε για να συνεχίσει:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει και τους οκτώ τελικούς του Champions League μέχρι στιγμής και τελευταία έχασαν έναν τελικό το 1983. Έχουν μεγάλη εμπειρία, η οποία λείπει αυτό στην ομάδα μας», πρόσθεσε:

 «Ο ρόλος του φαβορί είναι ξεκάθαρος. Ωστόσο, θα αναζητήσουμε την ευκαιρία μας, και αυτό είναι ένα πολύ συναρπαστικό, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε», ολοκλήρωσε:

Keywords
Τυχαία Θέματα