Καταλήγει σε Γκέρερο

Ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο φαίνεται πως θα προτιμηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ρόλο του φορ στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη που θα αρχίσει στις 19.30 (απευθείας μετάδοση από τα κανάλια novasports) και με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η άλλη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη
του αγώνα. Με βάση τις τελευταίες δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού, τερματοφύλακας θα είναι Σα, ο Τοροσίδης αναμένεται να παίξει αντί του Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Κούτρης στο αριστερό, στόπερ θα είναι οι Βούκοβιτς και Σισέ (τρίτη επιλογή είναι ο Μιράντα), αμυντικοί μέσοι ο Καμαρά με τον Γκιλιέρμε ή τον Μπουχαλάκη, επιτελικό μέσος ο Φορτούνης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Ναουέλ και επιθετικός ο Γκερέρο.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος και Βρουσάι. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Γιασίν Μεριά, καθώς και οι Κώστας Τσιμίκας, Γιάγια Τουρέ, Γιάννης Φετφατζίδης, Δημήτρης Νικολάου, Γιάννης Μασούρας, Θανάσης Ανδρούτσος και Φελίπε Πάρντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα