Με το Novasports.gr στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από τη Web TV του Novasports.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30 Novasports2HD). Επίσης, δείτε από τη Web TV του Novasports.gr
το pre game της αναμέτρησης στις 18:30 και μετά το τέλος του ματς, το post game στις 21:40.

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος τη Δευτέρα. Στις 19:00, η Λαμία θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 29 βαθμούς και έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους, μετά το «στραβοπάτημα» (1-1) του Ατρόμητου στη Ριζούπολη. Η Λαμία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Πανιώνιο, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 2-0 της Ξάνθης στην Τούμπα, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ανέβουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να εκμεταλλευτούν τυχόν «γκέλα» του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Ατρομήτου, ενώ ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει 2-1 της ΑΕΚ εντός έδρας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της δωδέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018
ΑΕΛ-Πανιώνιος 4-2
Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 0-2
Άρης-Παναθηναϊκός 1-1
ΑΕΚ-ΑΟ Ξάνθη 2-0

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018
Λαμία-ΠΑΟΚ (19:00)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30 Novasports2HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα