Ο τίτλος περνάει και από τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ θέλει να περάσει νικηφόρα από τη Λαμία, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά που τους χωρίζει από τους διώκτες του, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία 1-1 του Ατρομήτου στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:00). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ξεχάσουν τη βαριά ήττα 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο και να στρέψουν την προσοχή τους στο συγκεκριμένο ματς, καθώς έχουν
θέσει ως στόχο να συνεχίσουν μόνο με νίκες, έως τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του «Δικέφαλου» του Βορρά στο συγκεκριμένο ματς, συγκριτικά με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο Λονδίνο, κόντρα στην Τσέλσι. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πασχαλάκης θα βρεθεί στην εστία των «ασπρόμαυρων», ενώ οι Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μάτος και Βιεϊρίνια θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ οι Κάνιας και Μαουρίτσιο θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Πέλκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς έχουν μείνει οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Κίτσιου, Χατσερίντι, Σάχοφ και Καρέλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα