Καρυπίδης: “Χτυπάει” τρεις από το πάνω ράφι

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει θέσει ως πρώτο στόχο της σεζόν 2022-2023 την είσοδο του Άρη στους ομίλου του Europa Conference League. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, λοιπό κατανοεί ότι η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό της και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, έχοντας ανοικτή γραμμή με τρεις παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά στους “κίτρινους”, προστιθέμενοι στους υπάρχοντες.

Όπως λένε

οι σχετικές πληροφορίες από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, καμία από τις τρεις αυτές περιπτώσεις δεν είναι εύκολη για τους “κίτρινους”. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, που είναι σοβαρό εμπόδιο και χρειάζεται να γίνει υπέρβαση, την οποία, πάντως, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι διατεθειμένος να κάνει. Είναι, όμως, και η βούληση των συγκεκριμένων παικτών να συνεχίσουν σε λίγκες και διοργανώσεις υψηλών απαιτήσεων, οπότε κάνουν διπλές και τριπλές σκέψεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις και με τους τρεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι κάποια ή κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές θα προχωρήσει ή θα προχωρήσουν γρήγορα, προς την ολοκλήρωσή τους με θετικό πρόσημο. Ο στόχος είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατό με αυτούς τους παίκτες (ένας για κάθε γραμμή, κέντρο άμυνας, μεσαία γραμμή και σέντερ φορ) για να επιτευχθεί η συμμετοχή στους ομίλους του ECL.

Αν αποκτηθούν και οι τρεις, πάντως, οι μεταγραφές παικτών στους “κίτρινους” θα φθάσουν στις εννιά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν αποκτηθεί και έχουν ανακοινωθεί οι Πίρσμαν, Ντιόπ και Γκρέι, αναμένεται να αποκτηθούν οι Μαζικού, Νταμπό και Καμάτσο, που φθάνουν σήμερα (4/7) στη Θεσσαλονίκη γι’ αυτό το σκοπό, οπότε, αν στους έξι αυτούς προστεθούν κι άλλοι τρεις, το σύνολο θα είναι εννιά νέοι παίκτες σε αντικατάσταση αυτών που έχουν αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της περασμένης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα