Ομιλία Λουτσέσκου: “Είμαστε μια ομάδα που πάντα θα υπάρχει πίεση”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο πριν από την πρωινή προπόνηση (4/7) στο Άπελντοορν της Ολλανδίας μίλησε (σχετική η φωτογραφία) στους παίκτες.

Αναφέρθηκε στην προετοιμασία μέχρι τώρα, μίλησε για το πρόσφατο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Χρόνινγκεν, αναφέρθηκε στο τι ζητάει από τους παίκτες μέσα στη σεζόν.

Μεταξύ άλλων, είπε: “Είμαστε μια ομάδα γύρω από την οποία υπάρχει μεγάλη πίεση. Και διαρκώς θα υπάρχει… Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πάθος και τη δουλειά που κάνετε, αυτό που βγάζετε στο γήπεδο”.

Πρόσθεσε:

“Πρέπει να έχουμε το πάθος για να κυνηγήσουμε κάθε στόχο, τον τίτλο, το Κύπελλο, τη διάκριση στην Ευρώπη. Θελουμε να είμαστε μίνιμουμ στη δυάδα και να φτάσουμε στην Ευρώπη εκεί που πήγαμε πέρσι. Για αυτό πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία…”.

Για την προηγούμενη σεζόν είπε: “Είχαμε φανταστική σεζόν αλλά μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα, πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε την πίεση, να διαχειριζόμαστε τις στιγμές του αγώνα, να μην χαλαρώνουμε”.

Για το φιλικό με τη Χρόνινγκεν και γενικότερα, είπε: “Προχθές κερδίζαμε 1-0 και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, παλέψτε όλοι μαζί εντός και εκτός του γηπέδου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα