Καρίμ Μπενζεμά: Ασταμάτητος και “πεινασμένος”

Ο Γάλλος επιθετικός έχει πετύχει τέσσερα γκολ στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Ο 35χρονος δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα από τα έξι παιχνίδια της Ρεάλ για τη φάση των ομίλων – έχασε δύο από αυτούς λόγω τραυματισμού – καθώς οι Μαδριλένοι τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου τους.
Τα πρώτα του γκολ στη φετινή σεζόν ήρθαν στον πρώτο

αγώνα της φάσης των “16” στη σύγκρουση με τη Λίβερπουλ, σημειώνοντας ένα τέρμα, καθώς οι “Los Blancos” δημιούργησαν ταραχές στο Anfield, με τη μεγάλη τους νίκη με σκορ 5-2. Ο Μπενζεμά σκόραρε ξανά στον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε εύκολα με συνολικό σκορ 6-2.

Gol de… ¡KARIM BENZEMA!
#UCL DIARIES

Real Madrid C.F. (@realmadrid) April 13, 2023

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Champions League όταν άνοιξε το σκορ κόντρα στην Τσέλσι στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης την Τετάρτη το βράδυ.
Εκτός από τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει, ο Μπενζεμά είχε και μία ασίστ στη διοργάνωση, εναντίον της Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ματς.
Τα 90 γκολ του Μπενζεμά στην καριέρα του στο Champions League τον τοποθετούν στην τέταρτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση, πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, ο Μπενζεμά έχει πετύχει 26 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από αυτά τα 26 γκολ, τα 14 έχουν επιτευχθεί στη La Liga, τέσσερα στο Copa del Rey και δύο στο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο αρχηγός της Ρεάλ, έχει πετύχει επίσης ένα γκολ στο Σούπερ Καπ της ΟΥΕΦΑ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Συνολικά, ο Μπενζεμά έχει πετύχει 349 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το ντεμπούτο του το 2009, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο μοναδικός παίκτης με περισσότερα γκολ στην ιστορία της “βασίλισας”, με 450.

Keywords
Τυχαία Θέματα