Παναθηναϊκός: Πεντάρα επί της δεύτερης ομάδας πριν το Πάσχα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να κρατήσει τους παίκτες του σε καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας και για αυτό οι παίκτες του έδωσαν φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’. Σε αυτό δεν συμμετείχαν οι Σάρλια και Ιωαννίδης, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Στο φιλικό η πρώτη ομάδα επικράτησε 5-1 της δεύτερης με σκόρερ τους Σένκεφελντ, Μπερνάρ, Καμπετσή, Βέρμπιτς, Σπόραρ, ενώ για τον Παναθηναϊκό Β’ μείωσε ο Φουρτάδο.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν (46′ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46′ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (46′ Πούχατς), Σένκεφελντ (46′ Σάντσες), Πούγγουρας

(46′ Μάγκνουσον), Τσόκαϊ (46′ Ρουμπέν), Κουρμπέλης (46′ Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (46′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (46′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (46′ Καλοσκάμης), Καμπετσής (46′ Σπόραρ).

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (46′ Σουρδής, 70′ Μαργκόνο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης (46′ Τερεζίου), Αντωνίου, Δημητρίου (46′ Ρόμπι), Βουτσάς, Καραμπας (46′ Εμπό), Αθανασόπουλος (46′ Καρβούνης), Μαντσίνι Β. (46′ Φουρτάδο), Κυριόπουλος (46′ Λάμψιας), Ταβάρες (46′ Μπιλάλ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν διήμερο ρεπό, πριν ξεκινήσουν την Τρίτη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα