Καμία πώληση και ανανέωση

Ο Νίκος Νταμπίζας ξεκαθάρισε στους μάνατζερ που έδειξαν ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πως δε θα γίνει καμία πώληση έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετοί μάνατζερ προσέγγισαν τη διοίκηση του «τριφυλλιού» εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα καταφέρουν να βρουν προτάσεις για ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση για παραχώρηση παικτών,
καθώς δε θα υπάρξει η δυνατότητα να αναπληρωθεί το κενό τους, λόγω των μετεγγραφικών περιορισμών που υπάρχει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Νταμπίζας υπογράμμισε πως στο τέλος της σεζόν θα γίνει η αξιολόγηση από τον Γιώργο Δώνη, για το αν θα υπάρξουν αναπροσαρμογές συμβολαίων σε ορισμένους παίκτες ή αν θα επεκταθεί τα συμβόλαια των παικτών, που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Παράλληλα, δύσκολο φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή να γίνει κίνηση για την απόκτηση κάποιου παίκτη τον ερχόμενο Ιανουάριο. Οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών.
Keywords
Τυχαία Θέματα