(Χ)είρα βοηθείας για την Γουέστ Μπρομ (video)

Η Γουέστ Μπρομ χρειάστηκε το γκολ με το χέρι του Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις, για να ισοφαρίσει την ανώτερη Άστον Βίλα και να «κλέψει» βαθμό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος της Βίλα. Στο 12’ ο Ελ Γκάζι σούταρε με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στον Χεγκάζι, με αποτέλεσμα ο Τζόνστον να τη μαζέψει από τα δίχτυα του. Στο 27’ η Γουέστ Μπρομ βρήκε ανοιχτό γήπεδο και ο Γκέιλ εκμεταλλεύτηκε τη θαυμάσια προσπάθεια του Μπαρνς από τα αριστερά για το 1-1.
Στο 39’ το σουτ του Μακ Γκιν τράνταξε το δοκάρι του Τζόνστον και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ηΓουέστ Μπρομ κέρδισε 3 κόρνερ στη σειρά, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Αντίθετα αποτέλεσμα είχε η «φωτοβολίδα» του Ελ Γκάζι, που έγραψε το 1-2 στο 59’. Η Βίλα έχασε 2 τεράστιες ευκαιρίες με το σκόρερ της στο 60’ και τον Έιμπραχαμ στο 66’ και αφού δεν «κλείδωσε» το ματς, τιμωρήθηκε στο τέλος, έστω κι αν δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ το γκολ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φίλιπς έφυγε από τα δεξιά, σέντραρε και ο Ροντρίγκες αφού συγκρούστηκε με τον Νάιλαντ, έσπρωξε την μπάλα με το χέρι στα δίχτυα, για το τελικό 2-2. Η Γουέστ Μπρομ έφτασε τα 5 αήττητα ματς, ενώ η Άστον Βίλα τα 6 στη σειρά.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (ΜΟΥΡ): Τζόνστον, Γκιμπς, Ανταραμπιόγιο(81’ Μπερκ), Χεγκάζι, Ντόσον, Λίβερμορ(72’ Μπραντ), Μπάρι, Φίλιπς,Μπαρνς, Γκέιλ, Ροντρίγκες

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (ΣΜΙΘ): Νάιλαντ, Τέιλορ(52’ Ελ Μοχαμαντί), Τσέστερ, Τουανζέμπε, Χάτον, Χουριχέιν, Μακ Γκιν, Γκρίλις(86’ Γουίλαν),Μπολάσι(82’ Κότζια), Ελ Γκάζι, Έιμπραχαμ
Keywords
Τυχαία Θέματα