Ψάχνει λύσεις για τα άκρα ο Μαρτίνς

Ο τραυματισμός του Πόνσε έχει φέρει προβληματισμό στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ψάχνει λύσεις για να καλύψει το κενό του Πορτογάλου, εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί σε θέση δεξιού μεσοεπιθετικού, θέλοντας να καλύψει με αυτό τον τρόπο τον κενό που άφησε ο τραυματισμός του συμπατριώτη του. Μια πιθανή μετατόπιση του Νορβηγού μπακ σε ρόλο πλάγιου μεσοεπιθετικού, θα φέρει στο δεξί άκρο
της άμυνας τον Βασίλη Τοροσίδη.

Με τα έως τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στα Πηγάδια με τον Σα στην εστία και τους Σισέ και Βούκοβιτς στο κέντρο ττηςάμυνας. Οι Κούτρης και Τοροσίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γκιλιέρμε και Νάτχο να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Φορτούνης, Ελαμπντελαουί και Ναουέλ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Μπουλαάκης στη μεσαίας γραμμή, αντί του Νάτχο. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί το αν θα ξεκινήσει ο Χριστοδουλόπουλος στο βασικό σχήμα, κάτι που θα σημαίνει πως ο Ελαμπντελαουί θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τοροσίδης θα καθίσει στον πάγκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα