Καμερούν: Το τέλος στο αρνητικό σερί και η θέληση του Αμπουμπακάρ!

Τα «αδάμαστα λιοντάρια» χρειάστηκε να επιστρέψουν στο παιχνίδι, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με 3-1, έστω κι αν οι Αφρικανοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν.

«Είναι η θέληση που μετράει σε τέτοιου είδους αγώνες, πρέπει να δείξεις επιθυμία για νίκη. Νιώσαμε ότι οι Σέρβοι ήταν λίγο κουρασμένοι, το εκμεταλλεύτηκα, δυσκολεύτηκαν να με ακολουθήσουν», είπε ο -“Man of the Match” της αναμέτρησης- Βίνσεντ Αμπουμπακάρ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 55ο λεπτό και… πρόλαβε να σκοράρει (63΄) και να δώσει ασίστ (66΄) στον Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό

3-3.

«Οι συμπαίκτες μου έπαιξαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παρά κάποια μικρά λάθη. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε χαρά στον λαό του Καμερούν. Αυτό που έχει σημασία είναι η νοοτροπία και το συλλογικό πνεύμα. Παίζω για το Καμερούν, υπερασπίζομαι τα χρώματα της χώρας» πρόσθεσε ο 30χρονος επιθετικός της Αλ Νασρ, ο οποίος έγινε -σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία αθλητικών αναλυτικών στοιχείων, Opta Sports Analyst- ο πρώτος αναπληρωματικός που σκόραρε και έδωσε ασίστ σε ένα παιχνίδι Μουντιάλ για μια αφρικανική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμερούν, Αμπουμπακάρ,kameroun, aboubakar