Καμαρά: ''Για τον πατέρα μου'' (video)

Ο Μαντί Καμαρά σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και γι' αυτό στην κάμερα των καναλιών Novasports. Στάθηκε όμως ιδιαίτερα στον πατέρα του. Τον έχασε πριν λίγο καιρό και του αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε.

"'Είναι ένα πολύ δύσκολο διάστημα για μένα, έχασα πριν λίγο
καιρό τον πατέρα μου και θέλω να αφιερώσω σε εκείνον το γκολ που πέτυχα".

Για το γκολ που πέτυχε είπε: "Το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν να κάνω σουτ και να προσπαθώ να σκοράρω από μακριά. Ήταν ακόμη ένα γκολ που είχα πετύχει σε παιχνίδι της Αζαξιό που έμοιαζε με το τέρμα που σημείωσα απόψε. Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς αφού προερχόμασταν από υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες και φάνηκε η κούραση. Όμως όταν είσαι στον Ολυμπιακό όμως πρέπει να τα δίνεις όλα και να παίρνεις νίκες. Θα κάνουμε πάντα το ίδιο για να προσφέρουμε χαρές στους φιλάθλους μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Μπέτις.

Ο Καμαρά μίλησε για μία ακόμη φορά για τον Γιάγια Τουρέ τον οποίο έσπευσε να αγκαλιάσει μετά το γκολ που σημείωσε: "Ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα ήμουν συμπαίκτης του Τουρέ. Θέλω να απολαύσω κάθε λεπτό μαζί του".
Keywords
Τυχαία Θέματα