Η Μίλαν δε νίκησε, αλλά ο Ιγκουαϊν άνοιξε λογαριασμό (video)

Κάλιαρι και Μίλαν είχαν από ένα καλό ημίχρονο και στο φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης πήραν από έναν βαθμό, στην προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, μένοντας στο 1-1.

Οι ροσονέρι ...καθυστέρησαν να μπουν στο πνεύμα του αγώνα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν νωρίς - νωρίς, μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Ζοάο Πέντρο μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα ο Ντοναρούμα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά το σουτ του Παβολέτι.

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών της Κάλιαρι,
οι οποίοι πίεσαν και έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ, δίχως όμως να τα καταφέρουν ούτε με την κεφαλιά του Κάστρο στο 10', ούτε με το σουτ του Μπαρέλα στο 15', από το οποίο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Όσο περνούσε η ωρα τόσο περισσότερο ανέβαζε ρυθμούς η Μίλαν και ως το φινάλε του ημιχρόνου είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Δεν τα κατάφερε κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ.

Στο β' ημίχρονο η Μίλαν μπήκε με σαφώς πιο επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της. Ισοφάρισε μάλιστα άμεσα με τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ με τη φανέλα των Ροσονέρι. Αυτό ήταν το όγδοο γκολ του Αργεντινού σε ισάριθμα ματς που έχει παίξει ως αντίπαλος της Κάλιαρι.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έψαξε για το γκολ της νίκης και την ολική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Κάλιαρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα