Καλύτερος προπονητής ο Ποκετίνο

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ανακηρύχτηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία στην πέμπτη ετήσια τελετή των ποδοσφαιρικών βραβείων του Λονδίνου.

Ο Αργεντινός προπονητής που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο τίτλο ακόμη με την Τότεναμ, έλαβε το βραβείο από τον θρύλο της Τότεναμ Όσι Αρντίλες και ήταν σε αρκετά καλή διάθεση.«Επιτέλους κέρδισα ένα τρόπαιο».

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ήρθε στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Λι Μπόγερ της Τσάρλτσσον ο Γκαρσία της Γουότφορντ και ο Μοντεμούρο της ομάδας των γυναικών της Άρσεναλ.
Ο Ποκετίνο
αναφέρθηκε στο κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν τα τρόπαια την ομάδα να ανέβει επίπεδο.

«Θα έχουμε πάλι συζητήσεις κατά πόσο θα μας ανεβάσει επίπεδο ένα τρόπαιο. Δεν θεωρώ πως θα το κάνει. Απλά τονώνει τον εγωισμό σου. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η Τότεναμ να βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».

Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ Σον, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ και το βραβείο το έλαβε από τον Νταβίντ Ζινολά. Ο Κέιν ήρθε δεύτερος, ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ τρίτος ο Αζάρ της Τσέλσι τέταρτος και ο Τάουνσεντ της Κρίσταλ Πάλας πέμπτος.

Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ Ντέκλαν Ράις ανακηρύχτηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης κάτω των 21 εώ ο Μπεν Φόστερ της Γουότφορντ ο καλύτερος τερματοφύλακας.
Keywords
Τυχαία Θέματα