Βασισμένη σε νουβέλα του Simon Rich η νέα ταινία του Seth Rogen

Μία κωμική ιστορία με πολλές πίκλες.

Ο Herschel Greenbaum (Seth Rogen) είναι ένας κακοπληρωμένος εργάτης ενός εργοστασίου παραγωγής πίκλας που, από ατυχία, πέφτει σε ένα δοχείο γεμάτο από πίκλες και άλμη και συντηρείται για εκατό χρόνια. Όταν ξυπνάει στο σημερινό Μπρούκλιν ανακαλύπτει πως ευτυχώς είναι μια χαρά, αλλά δυστυχώς ολόκληρη η οικογένεια που γνώριζε είναι από καιρό νεκρή και ο μοναδικός εν ζωή συγγενής του είναι ο Ben Greenbaum, ο πράος δισέγγονος του που εργάζεται ως προγραμματιστής.

Ο Rogen θα υποδύεται τους δύο αταίριαστους ρόλους για τη νέα

ταινία της Sony Pictures, όπως μεταφέρει το Variety. Το σενάριο βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του Simon Rich, ο οποίος θα υπογράψει και το σενάριο.

Ο Rich, δημιουργός των "Man Seeking Woman" και "Miracle Workers", διαθέτει ένα ποικίλο από κωμικούς τίτλους βιογραφικό, και δύο μυθιστορημάτων. Μία από τις γνωστότερες δουλειές του ήταν και για την βραβευμένη με Όσκαρ animated ταινία της Pixar, "Inside Out". Το όνομα του είναι γνωστό στο New Yorker, και η ιστορία του για τη νέα ταινία, με πρωταγωνιστή τον Rogen, που δεν φέρει ακόμα τίτλο είναι βασισμένη στη νουβέλα του που εκδόθηκε μέσω του γνωστού αμερικάνικου περιοδικού, με τίτλο "Sell Out". Περισσότερα για τον συγγραφέα μπορείτε να μάθετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Η ταινία θα έρθει σε συμπαραγωγή των Rogen, Evan Goldberg και James Weaver, με τους Rich και Alexandria McAtee στη θέση των εκτελεστικών παραγωγών, και προβλέπεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Το σκηνοθετικό του ντεμπούτο πιθανολογείται να κάνει στην ταινία ο κινηματογραφιστής Brandon Trost, ο οποίος έχει προηγουμένως συνεργαστεί με τον Rogen για το "The Disaster Artist" και όχι μόνο.

Ο Rogen διαθέτει ένα μεγάλο βιογραφικό από ταινίες στις οποίες μετείχε ως ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Για τη Sony, πρωτύτερα, είχε δημιουργήσει την animated ταινία "Sausage Party", που έλαβε σήμανση R, και η οποία αποτέλεσε έναν από τους λόγους της αντίδρασης του σε μία νέα κίνηση της Sony που αφορούσε το "ενήλικο" περιεχόμενο των ταινιών της.

Το πρόγραμμα του Rogen φαίνεται αρκετά φορτωμένο για το μέλλον, με ένα από τα σχέδια του να περιλαμβάνουν και την κινηματογραφική μεταφορά του "Invincible" του Robert Kirkman, για την Universal. Για την ταινία, ο Rogen θα συνεργαστεί και πάλι με τον Goldberg, που όπως προαναφέρθηκε θα βρίσκεται και μέσα στην παραγωγή της άτιτλης ταινίας του Rich. Επιπλέον, οι δυο τους έχουν αναλάβει και την τηλεοπτική μεταφορά του κόμικ "The Boys" για το Amazon. Τον Rogen περιμένουμε να ακούσουμε και ως Pumba, στη live-action εκδοχή του "The Lion King", του 1994.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceFahrenheit 11/9 - TrailerΧριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry GoldingA Simple Favor - Επίσημο Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα