Καλά νέα! Νικητής ο Ρενέ στη "μάχη" της ζωής του!

Ο "μαχητής" Ρενέ Χένρικσεν βγήκε νικητής από το σπουδαιότερο παιχνίδι της ζωής του, καθώς αντιμετώπισε επιτυχώς - για την ώρα - το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο Δανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε με δηλώσεις του σε δανέζικα ΜΜΕ πως αισθάνεται καλύτερα και τόνισε ότι βγαίνει νικητής στον "αγώνα" με τη σπάνια ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Μάλιστα ο Χένρικσεν
συμμετείχε και σε φιλικά παιχνίδια παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ακαντέμισκ.

"Το γεγονός ότι μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία της ασθένειας μου, καθώς το σώμα μου έχει επανέλθει αρκετά μετά την σκληρή θεραπεία που έκανα για τον καρκίνο τον τελευταίο χρόνο", είπε ο Ρενέ Χένρικσεν για όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα, ενώ αναφορικά με ελληνικό δημοσίευμα που τον ήθελε νεκρό, είπε:

"Για να σας πως την αλήθεια, δεν το γνώριζα. Όμως τα ελληνικά μίντια είναι συνήθως πιο συναισθηματικά σε σχέση με όσα γνωρίζουμε στη Δανία. Με εκπλήσσει. Δεν θα μπορέσω ποτέ να ελέγξω απόλυτα την ασθένεια. Θα είναι για πάντα στο σώμα μου, όμως ευτυχώς αυτό το διάστημα είναι σε περίοδο παύσης. Το γεγονός ότι παίζω ξανά ποδόσφαιρο, είναι για μένα μια νίκη".
Keywords
Τυχαία Θέματα