Έκανε το 1-0 η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε στο Λαιμό 8-4 του Απόλλωνα Σμύρνης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Α1 πόλο ανδρών, και απέχει μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει το Σάββατο (11/5, 19:00) στο κολυμβητήριο του Γουδή και, αν η «αμφίβια ταξιαρχία» ισοφαρίσει, η σειρά θα επιστρέψει στην έδρα του ΝΟΒ, τη Δευτέρα 13/5.

Ο Απόλλωνας, που αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα, Κώστα Γαλανίδη (τιμωρημένος),
ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μοσκόφ, για να απαντήσει άμεσα ο Μπάσιτς. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος του πρώτου οκταλέπτου, αλλά στη συνέχεια η Βουλιαγμένη πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και προηγήθηκε 4-1, με ακόμη δύο τέρματά του Μπάσιτς κι ένα του Νίκου Κουρούβανη. Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν και, με σκόρερ ξανά τον Μοσκόφ, μείωσαν σε 4-3 στα μέσα της τρίτης περιόδου, όμως κάπου εκεί οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν «πάτησαν γκάζι» και με ένα σερί 3-0 διαμόρφωσαν το 7-3 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου και «καθάρισαν» τον αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 3-1, 1-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 4, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης, Ν. Κουρούβανης 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης, Χριστοφορίδης, Τσαταλιός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουμής, Ραμίρεζ, Γιαννουρής, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος 1, Λεων. Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Τρόβας, Αναγνωστόπουλος, Ξανθόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα