Καλά κάνει το DCEU και δεν επικεντρώνεται σε ομαδικές ταινίες, λέει ο Πρόεδρος της Warner Bros.

Καλά τα λέει.

Ο Kevin Tsujihara, πρόεδρος της Warner Bros., αισθάνεται ότι το DC Extended Universe "καλά κάνει" που δίνει βάση στις ταινίες για τους αυτόνομους χαρακτήρες του και δεν επικεντρώνεται σε ένα κοινό κινηματογραφικό σύμπαν.

Σε συνέντευξή του με το LA Times, ο Tsujihara είπε, "Η επόμενη φουρνιά, με τα 'Shazam!', 'Joker', 'Wonder Woman 1984' και 'Birds of Prey',

βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για την κατάλληλη δουλειά. Το σύμπαν δεν είναι συνδεδεμένο όπως νομίζαμε ότι θα γινόταν πριν από πέντε χρόνια".

"Είμαστε καλύτερα επικεντρωμένοι όταν κάνουμε ταινίες για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα επιστρέψουμε στην ιδέα του συνδεδεμένου σύμπαντος. Αλλά για την ώρα, είναι η καλύτερη στρατηγική για εμάς".

Όταν ρωτήθηκε για το "τι τους έκανε κλικ" και πήραν αυτήν την απόφαση μετά τα - όχι και τόσο θετικά - σχόλια που πήραν οι ομαδικές ταινίες με τους ήρωες της DC, ο Tsujihara είπε: "Αυτό που έκανε η Patty Jenkins στο 'Wonder Woman' μάς έδειξε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτούς τους χαρακτήρες, εκτός των Batman και Superman. Προφανώς και τους θέλουμε μαζί και θέλουμε δυναμικές ταινίες με αυτούς τους δύο. Αλλά το 'Aquaman' είναι το τέλειο παράδειγμα για το τι μπορούμε να κάνουμε. Ο καθένας είναι διαφορετικός, με αποτέλεσμα να διαφέρει και ο τόνος της κάθε ταινίας".

Οι δηλώσεις του Tsujihara έρχονται σε αρμονία με αυτές του Toby Emmerich, του προέδρου της Warner Bros. Pictures Group, ο οποίος είπε ότι το στούντιο "δεν επικεντρώνεται τόσο” σε ένα κοινό κινηματογραφικό σύμπαν μετά την επιτυχία του "Aquaman", το οποίο ξεπέρασε και το $1 δισ. σε πωλήσεις εισιτηρίων στο παγκόσμιο box office.

Επόμενες ταινίες του DCEU είναι τα "Shazam!" (4 Απριλίου 2019), "Joker" (4 Οκτωβρίου 2019), "Birds of Prey" (7 Φεβρουαρίου 2020) και "Wonder Woman 1984" (5 Ιουνίου 2020). Ετοιμάζεται η ταινία του Matt Reeves, "The Batman" (25 Ιουνίου 2021), χωρίς τον Ben Affleck, το "Suicide Squad 2" του James Gunn με την Margot Robbie, αλλά χωρίς τον Will Smith και το sequel του Αquaman (16 Δεκεμβρίου 2022).

IGN Greece Κινηματογραφικός οδηγός Μαρτίου - Εσείς ποιες θα δείτε; Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη θα κάνουμε στην Ατλαντίδα με το "Aquaman 2" Suicide Squad 2: Δεν επιστρέφει ο Will Smith για το sequel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα