«Καλά κάνει και λέει όσα λέει ο Λουτσέσκου»

Στον «Metropolis 95.5» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε άσσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλιακιώτης, ο οποίος μίλησε για την εφετινή πορεία της ομάδας, αλλά και τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά:

Για την σχεδόν τετελεσμένη παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Πιστεύω ότι το πρώτο βήμα έχει γίνει, η ομάδα θα παίξει στον τελικό. Για τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, θα δούμε. Ο ΠΑΟΚ

δεν πολύ κοιτάει τι θα κάνει η αντίπαλη ομάδα, κοιτάει τι θα κάνει αυτός. Ο τρόπος παιχνιδιού του μου αρέσει πολύ. Το στήσιμο του παιχνιδιού του από πίσω και τα πολλά γκολ που πετυχαίνει τον τελευταίο καιρό, μου αρέσουν πολύ».

Ποια ομάδα θα ήθελε ο ίδιος να βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ ως αντίπαλη στον τελικό Κυπέλλου: «Θα διάλεγα την ΑΕΚ, γιατί έχω παρατηρήσει πως ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά με τις ομάδες που είναι πολύ σε καλή κατάσταση. Αυτό φαίνεται από το πως αγωνίζεται στα ντέρμπι. Εκεί είναι καλύτερη η επίδοσή του. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι ένας τελικός. Όποια ομάδα και να του τύχει, είναι ένα παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δείχνει πως ο ΠΑΟΚ είναι φουλ φορμαρισμένος. Οπότε έχει περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσει. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Είναι φουλ φορμαρισμένος».

Τέλος, μίλησε και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τις δηλώσεις που κάνει μετά από κάθε ντέρμπι για το VAR: «Στα αυτιά μου δεν είναι καθόλου κουραστικός. Πολύ σωστά τα λέει. Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός όμως γιατί είμαι φανατικός οπαδός της σχολής Λουτσέσκου. Το σύστημα και ο τρόπος παιχνιδιού, τον περνάει τέλεια στην ομάδα. Έρχονται και τα ταλέντα από πίσω. Μας ευχαριστεί να τα βλέπουμε αυτά τα παιδιά. Καλά κάνει και τις κάνει τις δηλώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα