Καϊσέδο: Ο φορ της τελευταίας στιγμής

Καϊσέδο: Ο φορ της τελευταίας στιγμήςiprintezΤετ, 11/11/2020 - 10:00

H Λάτσιο, με μόλις δυο ήττες μέχρι την πρώτη καραντίνα στην Ιταλία ήταν στο βαθμό από τη Γιουβέντους και σαφέστατα σε τροχιά τίτλου. Με τον μπόμπερ Ιμόμπιλε να πετάει φωτιές και να είναι πρώτος σκόρερ. Η Λάτσιο ήταν πιο απειλητική από την Ίντερ του Κόντε και την Αταλάντα του Γκασπερίνι.

Μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, ο Σιμόνε Ιντζάγκι εμφάνισε την πιο ανέτοιμη ομάδα κορυφής, με αποτέλεσμα απώλειες που επέτρεψαν στη Γηραία Κυρία την

κατάκτηση του ένατου σερί πρωταθλήματος. Τον περασμένο Δεκέμβριο το 3-1 ήταν σαφές δείγμα ποιοτικής ανόδου των παρτενοπέι, όπως και η επικράτηση με το ίδιο σκορ στο Σούπερ Καπ. Δείγμα υπεροχής.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στη Ρώμη, η Γιουβέντους, αναζητώντας πια απαντήσεις απέναντι σε αντίπαλο που την αμφισβήτησε ισχυρά, εμφανίστηκε ανώτερη στην κόντρα με τη Λάτσιο, προηγήθηκε με τον κορυφαίο όσο αγωνίστηκε (πέντε από τις έξι τελικές στο πρώτο μέρος, τρεις στην εστία, δοκάρι, γκολ και μια τελική εκτός στόχου!) Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την χωρίς Ιμόμπιλε και Λέιβα και Στρακόσια γηπεδούχο, μέχρι να μπει αλλαγή ο 32χρονος φορ από το Εκουαδόρ. Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

Ο Φελίπε Σαλβαδόρ Καϊσέδο Κορόζο (μόνο στη Λάτσιο βρήκε αγωνιστική ηρεμία, πέρασε και από Μάντσεστερ Σίτι και από Εσπανιόλ) χτύπησε από ατομική προσπάθεια του Κορέα στο 95΄, ισοφάρισε με ωραίο σουτ και χάρισε βαθμό στη Λάτσιο, την πιο φτωχή Λάτσιο μεσοεπιθετικά σε ντέρμπι στη διετία.

Η Γιουβέντους βλέπετε έπαιξε ένα ημίχρονο για να κρατήσει το 1-0, φοβικά, συντηρητικά, υπερβολικά αμυντικά και απρόσεχτα στις όποιες επιθέσεις στην κόντρα. Και στο τέλος το πλήρωσε, δεχόμενη γκολ στα έξι από τα οκτώ ματς της σεζόν. Άμυνα χωρίς Ντε Λιχτ, Σάντρο και Κιελίνι.

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_LAZIO_JUVENTUS_81120.mp4183844408/11/2020 15:50Λάτσιο-Γιουβέντους: 1-1 (HL)//-->

Ναι, η Γιουβέντους δε νίκησε ούτε τη Ρόμα, ούτε τη Λάτσιο εκτός έδρας, η Γιουβέντους δε νίκησε ούτε την Κροτόνε εκτός έδρας χωρίς Ρονάλντο και η Λάτσιο των προβλημάτων έδειξε χαρακτήρα στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Εν μέσω δεύτερης καραντίνας, η ομάδα του Ιντζάγκι νίκησε πρώτα τον εαυτό της και μετά τσίμπησε βαθμό από τη Γιουβέντους. Η παρέα του Πίρλο δεν είναι άτρωτη, δε φοβίζει, ο Ζλάταν της αήττητης Μίλαν απειλεί με σκουντέτο και ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν έχει οπλίσει ακόμη. Αφήστε που υπάρχει και ο φορ από το Εκουαδόρ με τα πέντε γκολ μετά το 90΄...

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΙΤΑΛΙΑ Η παρέα του Πίρλο δεν είναι άτρωτη, ο Ζλάταν της αήττητης Μίλαν απειλεί με σκουντέτο. Αφήστε που υπάρχει και ο φορ από το Εκουαδόρ με τα πέντε γκολ μετά το 90΄... Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 10:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα