Νέβιλ: «Θα ήταν φανταστικό να κερδίσει τον τίτλο με Τότεναμ ο Μουρίνιο»

Νέβιλ: «Θα ήταν φανταστικό να κερδίσει τον τίτλο με Τότεναμ ο Μουρίνιο»ageorgiΤετ, 11/11/2020 - 08:45

Ο Γκάρι Νέβιλ παραδέχεται ότι θα ήταν έκπληξη εάν ο Ζοσέ Μουρίνιο οδηγούσε την Τότεναμ στον πρώτο τίτλο της στην Premier League.

«Είπα πριν από λίγες εβδομάδες ότι η Τότεναμ δεν θα μπορούσε να κερδίσει το πρωτάθλημα και το πιστεύω ακόμα. Αλλά συμφωνώ με τον Τζέιμι Κάραγκερ όταν λέει ότι θα ήταν μια

φανταστική ιστορία να δει τον Μουρίνιο να κερδίζει την Premier League με την Τότεναμ. Θα ανησυχούσε τους οπαδούς της Τσέλσι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της 'Αρσεναλ. Και θα ήταν μια υπέροχη ιστορία γιατί η Τότεναμ δεν κέρδισε ποτέ την Premier League», είπε ο 'Αγγλος πρώην διεθνής, σημειώνοντας ότι φαίνεται πως και η Τότεναμ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο:

«Ο Μουρίνιο έχει δημιουργήσει τις συνθήκες γι αυτό. Όταν κοιτάζουμε τη δύναμη που έχει στην επίθεση και την ικανότητα που έχει η ομάδα να πετύχει γκολ , είναι απίστευτο ».

Μετά από οκτώ αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος, η Τότεναμ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς, όσους και η Λίβερπουλ, πίσω από την Λέστερ, η οποία προηγείται με 18 βαθμούς.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Γκάρι Νέβιλ παραδέχεται ότι θα ήταν έκπληξη εάν ο Ζοσέ Μουρίνιο οδηγούσε την Τότεναμ στον πρώτο τίτλο της στην Premier League.

Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 08:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα