Άρσεναλ: Επέστρεψε ο Gunnersaurus!

Άρσεναλ: Επέστρεψε ο Gunnersaurus!ageorgiΤετ, 11/11/2020 - 09:29

Η 'Αρσεναλ αποφάσισε, μετά οπό πιέσεις των φιλάθλων της, την επιστροφή του περίφημου Gunnersaurus, μόλις ένα μήνα μετά την απόλυση της αγαπημένης μασκότ του συλλόγου ως μέρος μιας προσπάθειας μείωσης του κόστους με στόχο τον μετριασμό των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία COVID-19. 

Ο Τζέρι Κούι, ο οποίος υποδεχόταν τους οπαδούς της 'Αρσεναλ στο στάδιο Emirates, ντυμένος με την εμφάνιση

της ομάδας, ως πράσινος δεινόσαυρος, απομακρύνθηκε από τον σύλλογο στις αρχές Οκτωβρίου και η αναχώρησή του δεν πήγε καλά, με τους οπαδούς να συρρέουν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να γνωστοποιήσουν τα συναισθήματά τους.

Η 'Αρσεναλ είπε ότι θα επαναφέρει τον Gunnersaurus όταν οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο Emirates Stadium, αλλά η ομάδα υπέστη δύο απογοητευτικές ήττες στη σειρά από την αναχώρησή του, απέναντι στη Λέστερ και στην 'Αστον Βίλα.

Ο Gunnersaurus δημοσίευσε χθες φωτογραφίες του, μαζί με τη λεζάντα "Επιστροφή στο Emirates Stadium σήμερα."

Οι φίλαθλοι αναμφίβολα ελπίζουν ότι θα έχει επιστρέψει όταν η 'Αρσεναλ θα φιλοξενήσει την Γουλβς στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι μετά το διεθνές διάλειμμα στις 28 Νοεμβρίου.

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΑΓΓΛΙΑ Η 'Αρσεναλ αποφάσισε, μετά οπό πιέσεις των φιλάθλων της, την επιστροφή του περίφημου Gunnersaurus. Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 09:29 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα