Καιρός: Βροχές την Τετάρτη στην Ελλάδα

Πιο αναλυτικά:

Για την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της Πελ/νήσου, στα Επτάνησα, στα ορεινά της Ηπείρου και της Κρήτης, και στη Στερεά Ελλάδα. Άστατος θα είναι ο καιρός και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, και στη Δυτική Μακεδονία

θα σημειωθούν τοπικά χιονοπτώσεις ή χιονόνερο σε χαμηλά υψόμετρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 10 βαθμούς), 3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 1 έως 15 βαθμούς στην Ήπειρο), 7 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 15 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικής βροχής περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα παροδικών τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: Meteo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα