Φόρμουλα 1 Χέλμουτ Μάρκο πρώτη συνέντευξη:Red Bull υπόθεση Χόρνερ

Φόρμουλα 1 Χέλμουτ Μάρκο:Ο Χέλμουτ Μάρκο μιλά για πρώτη φορά για την έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του αφεντικού της ομάδας Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ

 Μία ημέρα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες δοκιμές της Formula 1 για το 2024 στο Μπαχρέιν, δεν υπάρχει ακόμη αποτέλεσμα στην έρευνα εναντίον του Christian Horner. Ως γνωστόν, υπάλληλος της Αυστρο-Βρετανικής ομάδας

αγώνων είχε κάνει καταγγελίες κατά του προϊσταμένου της, οι οποίες, όπως επιβεβαίωσε επίσημα η Red Bull GmbH στις 5 Φεβρουαρίου , αυτή τη στιγμή ερευνάται από ανεξάρτητο ανακριτή δικηγόρο.

Φόρμουλα 1 Χέλμουτ Μάρκο: Τη Δευτέρα, ο Helmut Marko, σύμβουλος μηχανοκίνητου αθλητισμού της Red Bull, σχολίασε για πρώτη φορά τις εσωτερικές διαδικασίες. Όταν ρωτήθηκε πότε οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν μια απόφαση για το αν ο Horner θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας ή όχι, απαντά: “Όπως γνωρίζετε, αυτή είναι μια εσωτερική έρευνα. Όσο πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο, γιατί αυτή η μεγάλη διάρκεια σημαίνει ότι οι φήμες θα φυτρώσουν και άλλες ιστορίες».

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Φόρμουλα 1 Χέλμουτ Μάρκο: Για παράδειγμα, την περασμένη Παρασκευή, όταν οι αποκαλύψεις της ολλανδικής εφημερίδας De Telegraaf έφεραν στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση Χόρνερ. Και επίσης το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν τόσο η κάτοχος των δικαιωμάτων της Formula 1, Liberty Media όσο και η παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου FIA σχολίασαν επίσημα τα γεγονότα για πρώτη φορά .

Ο Μάρκο πιστεύει ότι η Red Bull “αντέδρασε πολύ καλά σε αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τη μακρά διάρκεια αυτής της έρευνας, και προσπαθούμε να έχουμε μια δίκαιη έρευνα και στη συνέχεια να αντιδράσουμε ανάλογα”, είπε σε συνέντευξή του στο Sport and Talk πρόγραμμα από το Hangar-7 , το οποίο ηχογραφήθηκε τη Δευτέρα στο περιθώριο της έκθεσης Formula 1 στη Βιέννη.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ θεωρείται αθώος. Πάντα απέρριπτε τους ισχυρισμούς, πιο πρόσφατα κατά την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο περιθώριο της παρουσίασης του Red Bull RB20 για τη σεζόν 2024 της Formula 1, που πραγματοποιήθηκε στο Milton Keynes την περασμένη Πέμπτη.

Εκεί, ο Χόρνερ εξήγησε ότι υπήρχαν ισχυρισμοί «που αρνούμαι πλήρως». Η έρευνα, λέει, “θα πάρει τον δρόμο της. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Είναι εσωτερική διαδικασία της εταιρείας. Ελπίζω όμως ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα”.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα