Και οι Ρόκετς στο κόλπο για Τζορτζ

Πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του Πολ Τζόρτζ αναμένεται να μπουν οι Ρόκετς σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Η παρέα των Χάρντεν και Πολ σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο πριν τους τελικούς του NBA και αναζητά το τελευταίο συστατικό που θα την βοηθήσει να δώσει τέλος στην κυριαρχία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο 28χρονος Τζορτζ είχε μια συμπαγή σεζόν με 21.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 2.0 κλεψίματα κατά μέσο όρο σαν μέλος των Big 3 των Οκλαχόμα Σίτι
Θάντερ, οι οποίοι πάντως δεν κατάφεραν τίποτα στα πλέι-οφς αφού αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τους Γιούτα Τζαζ. Η πρόθεση της Οκλαχόμα να κρατήσει τον ολ-σταρ φόργουορντ είναι δεδομένη, με τον ίδιο να δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο, αλλά να μην αμελεί να προσθέσει πως «όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι».

Ο Τζορτζ αποτελεί ένα από πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού στο NBA μαζί με αυτό του Λεμπρόν Τζέιμς. Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, οι δύο τους θα μιλήσουν το καλοκαίρι για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να γίνουν μαζί μέλη των Λος Άντζελες Λέικερς.
Keywords
Τυχαία Θέματα