"Το μέλλον μου; Θα δούμε στους επόμενους μήνες!"

Μια δήλωση στα όρια του αόριστου και του αινιγματικού από τον Μαροκινό Ελ Καντουρί βάζει σε σκέψεις πολλούς στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του 27χρονου παίκτη στην ομάδα.

Ο Ελ Καντουρί μίλησε σε Ιταλικά ΜΜΕ αναφορικά με το ενδεχόμενο να γυρίσει κάποια στιγμή στην γειτονική χώρα, απ’ όπου τον απέκτησε ο «δικέφαλος» το περασμένο καλοκαίρι, κι ο ίδιος όχι μόνον το απέρριψε παρότι έχει συμβόλαιο
τριών ακόμη χρόνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά το άφησε περίπου… μετέωρο σε χρονικό ορίζοντα όχι δα τόσο μακρινό!

Χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του είπε :
«Το μέλλον μου; Δεν το ξέρω. Στις 20 Ιουνίου θα πρέπει να είμαι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για εμένα. Θα δούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες»

Είναι αλήθεια πως ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από τραυματισμούς. Έπαιξε σε 18 ματς της Σούπερ Λίγκα κι αυτό μάλλον δεν τον ικανοποιεί.

Μιλώντας όμως καθ’ αυτό τον τρόπο είναι πιθανόν να σκέφτεται το πέρασμά του από το Ιταλικό ποδόσφαιρο (Μπρέσια, Νάπολι, Τορίνο, Έμπολι). Το αν και πως μπορεί να το αναπολεί, αυτό κι ίδιος το αφήνει ανοιχτό.

Για την ώρα ο Λουτσέσκου κι ο ΠΑΟΚ τον περιμένουν σε δύο βδομάδες καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας κυρίως στο διεθνές της βεληνεκές, θα τη βάλουν λίαν συντόμως σε εγρήγορση!
Keywords
Τυχαία Θέματα