Καμπερίδης: "Αν το Λαύριο επιβάλλει το ρυθμό του είναι επικίνδυνο"

Καμπερίδης: "Αν το Λαύριο επιβάλλει το ρυθμό του είναι επικίνδυνο" antoniamath11Τετ, 12/09/2020 - 00:20

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο κόουτς Σάββας Καμπερίδης σχολίασε την αναμέτρηση με το Λαύριο.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (9/12) το Λαύριο στο πλαίσιο του εξ 'αναβολής παιχνιδιού για την 3η αγωνιστική. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να γίνει επικίνδυνη αν επιβάλλει το ρυθμό της. 

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν για εμάς η αφετηρία μιας

σειράς αγώνων, σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο απ' αυτό που κινείται το πρωτάθλημα έως τώρα, καθώς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε διπλά, και μάλιστα, εκτός έδρας παιχνίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο επόμενος αντίπαλος, το Λαύριο, είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, αθλητικότητα, η οποία αν καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Απόδειξη η σπουδαία νίκη, που πέτυχε το περασμένο Σάββατο απέναντι στο Περιστέρι.

Εμείς, μετά τη σημαντική νίκη επί του Προμηθέα, θέλουμε να παρουσιάσουμε ανάλογη ανταγωνιστική εικόνα, η οποία θα πιστοποιεί την αγωνιστική μας πρόοδο και θα δώσει κουράγιο και αισιοδοξία για τη συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί»,

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Αρης ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Άρη με το Λαύριο και τόνισε ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα αν επιβάλλει το ρυθμό της.
Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 00:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα