Λειψία-Μάντσεστερ Γ. 3-2: Το ήθελε περισσότερο! (hls)

Λειψία-Μάντσεστερ Γ. 3-2: Το ήθελε περισσότερο! (hls)mkouzoulΤετ, 12/09/2020 - 00:13

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Λειψία, έμεινε στους 9 βαθμούς και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ! 

Η Μάντσεστερ χρειάζονταν έστω ένα βαθμό προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού, όπως και η Λειψία, η οποία όμως ήταν αυτή που φάνηκε να πιστεύει περισσότερο στη νίκη! 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και με το ...καλημέρα πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ανχελίνιο!  

Τα πράγματα για την Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ, έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 13ο λεπτό. Ο Χαϊνταρά έκανε το 2-0, κάνοντας εύκολο το έργο της ομάδας του και εξαιρετικά δύσκολο αυτό της Μάντσεστερ. 

Η Λειψία ήταν απλά εξαιρετική! Στο 29 πέτυχε και άλλο γκολ με τον Ορμπάν, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. O διαιτητής έδειξε οφ σάιντ!  

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λειψία πέτυχε ένα ακόμη γκολ και ουσιαστικά βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη! Ο Κλάιφερτ νίκησε τον Ντε Χέα για το 3-0!  

Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήρθε αργά. Στο 80 μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερνάντες και στο 82 ο Πογκμπά έγραψε το 3-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.  

Η Λειψία μπορεί να περάσει και ως πρώτη στον όμιλο, καθώς δεν το ματς της Παρί με την Μπασάκσεχιρ έχει διακοπεί.  

Λειψία: Γκουλάσι, Ορμπαν, Κονατέ, Μουκιελέ, Ανχελίνιο, Χαϊντάρα, Καμπλ (75' Ανταμς), Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ (56' Πόουλσεν), Ν'Κουνκού, Ντάνι Ολμο (56' Κλάιφερτ) 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ (78' Τουανζέμπε), Μαγκουάιρ, Σο (61' Γουίλιαμς), Γουάν-Μπιζάκα (77' Φοσού-Μενσά), Τέλες (46' Φαν ντε Μπέεκ), Μάτιτς (61' Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Γκρίνγουντ, Ράσφορντ. 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο RB Leipzig - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Λειψία νίκησε και άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός Τσάμπιονς Λιγκ Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 00:13 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα