Ηθοποιός του "Game of Thrones" συζητά την ένταξή του στο "The Eternals"

Καλό...

Ο γνωστός από τον ρόλο του ως Robb Stark ηθοποιός, Richard Madden, βρίσκεται σε συζητήσεις για την ένταξή του στην ταινία "The Eternals".

Σύμφωνα με το Variety, ο Madden ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία της Marvel ως Ikaris. Σκηνοθέτης της ταινίας γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι η Chloe Zhao (The Rider) και σεναριογράφοι οι Matthew και Ryan Firpo (Ruins), ενώ σε συζητήσεις για τις

συμμετοχές τους στην ταινία βρίσκονται οι Kumail Nanjiani (The Big Sick) και Angelina Jolie (Maleficent 2). Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Don Lee θα κατέχει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο στην ταινία.

Ο Richard Madden ως Robb Stark στο "Game of Thrones".

Μπορεί να έφυγε νωρίς από το "Game of Thrones", αλλά ο Madden έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες "Cinderella" (2015), "Bastille Day" (2016) πλάι στον Idris Elba και στην τηλεοπτική σειρά του BBC, "Bodyguard", η οποία του χάρισε την Χρυσή Σφαίρα Α' Αντρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά. Αναμένουμε να τον δούμε στην βιογραφική ταινία για τον Elton John "Rocketman" του Dexter Fletcher πλάι στους Taron Egerton, Jamie Bell και Bryce Dallas Howard.

Η ιστορία των Eternals αρχίζει μερικά εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι Celestials τροποποίησαν το γενετικό υλικό μιας ομάδας ανθρώπων. Πρόκειται για μια φυλή από κοσμικά όντα, τα οποία αν και εξωτερικά μοιάζουν ανθρώπινα, εσωτερικά η ιδιαίτερη βιολογία τους τους δίνει απίστευτη δύναμη, μακροζωία και δυνάμεις που ένας θνητός δεν θα μπορούσε να έχει. Μερικοί από τους γνωστότερους Eternals είναι οι Ikarus, Thena, καθώς και ο Mentor (A'lars), βιολογικός πατέρας ενός εκ των διασημότερων villains του σύμπαντος της Marvel, τον Thanos. Οι Eternals έχουν διαλέξει το μονοπάτι της ειρήνης και οι κύριοι εχθροί τους είναι τα ξαδέρφια τους, οι Deviants. Αυτοί έχουν διεστραμμένη εξωτερική εμφάνιση, κάτι που αντικατοπτρίζει τον ψυχικό τους κόσμο, και είναι πολεμοχαρής. Ο πόλεμος μεταξύ των δύο φυλών είναι ατελείωτος και το ανθρώπινο είδος είναι πάντα παράπλευρη απώλεια.

Η ταινία των Eternals βρίσκεται στις σκέψεις της Marvel από πέρυσι. Επιβεβαιώσεις όσον αφορά το cast θα αρχίσουμε να έχουμε από τον Ιούλιο και μετά, καθώς η Marvel έχει δηλώσει ότι δεν θα ανακοινώσει κανένα μελλοντικό σχέδιο του MCU αν πρώτα δεν κυκλοφορήσει το "Spider-Man: Far From Home" (4 Ιουλίου 2019).

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Νέα προσθήκη για το "The Eternals" της Μarvel The Eternals: Ο Kumail Nanjiani σε διαπραγματεύσεις για την ταινία Την ένταξή της στο cast του "The Eternals" συζητά η Angelina Jolie

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα